LETNÍ SCÉNA: JIŘÍ SCHMITZER & ROCKOTÉKA
11.6.2016


POPULÁRNÍ PÍSNIČKÁŘ A JEŠTĚ LEPŠÍ HEREC POPRVÉ NA LETNÍ SCÉNĚ STOUNU!

LETNÍ SCÉNA: JIŘÍ SCHMITZER & ROCKOTÉKA

Skvělý herec a písničkář Jiří Schmitzer na letní scéně Stounu.
Jako afterparty rockotéka až do ranních hodin.

• 11/06/2016
• Frýdek-Místek
• Letní scéna Stounu - Zahrada Národního domu F-M
• Předprodej: 170 Kč
• Na místě: 220,- Kč
• Předprodejové místa: Beskydské informační centrum ve Frýdku-Místku, klubar Pavlač, letní scéna Stounu, online na www.eventim.cz
• Otevřeno od 18:00 hodin
• Začátek koncertu v 20:00 hodin

► Cocktail bar
► Grill bar
► Fotbálky
► Kryté sezení
► Parkování do 20m

Tisková zpráva

Letní scéna Stounu bude poctěn návštěvou známého českého herce a písničkáře Jiřího Schmitzera. „Je to již podruhé, kdy pan Schmitzer navštíví Frýdek-Místek. Poprvé se koncert odehrál ve Stounu v roce 2012 a nyní zavítá na naši letní scénu Stounu“ přibližuje celou akci šéf a dramaturg klubu Stoun Kamil Rudolf a pokračuje „Všichni milovníci netradičního českého písničkáře mohou dorazit na akci v sobotu 11. 6. 2016.“

Jiří Schmitzer je český herec a písničkář. Hrál ve slavných filmech, jako jsou například Marečku, podejte mi pero! Černí baroni, Vesničko má středisková, Postřižiny a v roce 1997 získal Českého lva za „nejlepší herec v hlavní roli“ ve filmu Bumerang. Působí také jako skladatel, skládal hudbu pro divadelní inscenace (mj. i pro Národní divadlo). Vystupuje také jako písničkář se svými převážně humornými písničkami. Vydal již čtyři alba. Zpíval, také na albu Bratří Ebenů Já na tom dělám a Ebeni v zahradě. V roce 2008 vydal knižně pod názvem Kanimůra ze Šardonu výbor svých textů. U mladší generace je známý hlavně díky písni Máte na to? ("Prdel").

Letní scéna Stounu bude otevřena v sobotu 11. 6. 2016 v 18:00 hodin. Po skončení koncertu bude následovat after party Rockotéka.

Vstupenky na Jiřího Schmitzera v ceně 170,- Kč jsou k dostání v předprodeji v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v baru Pavlač (na ulici Farní 16 ve Frýdku) a samozřejmě na letní scéně Stounu ve dnech, které jsou uvedeny v programu a to vždy od 18 hodin.

 *letní scéna Stounu se nachází v zahradě Národního domu F-M (Palackého 134, Frýdek-Místek)

Koupit vstupenku

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme