• Beats for Love: On the Road w/ Forbiden Society, Schooler
  • MIRAI KŘEST ALBA TOMODACHI

DOWNBELOW & MOONSHEY & CAFÉ INDUSTRIAL
6.10.2017


JEDNA Z NEJLEPŠÍCH F-M KAPEL A SUPPORT: MOONSHYE, CAFÉ INDUSTRIAL

DOWNBELOW & MOONSHEY & CAFÉ INDUSTRIAL

Jedna z nejlepších frýdecko-místeckých kapela Downbelow zahraje po dlouhé době ve Stounu. Jejich speciální hosté jsou MoonShye a Café Industrial.

►DOWNBELOW
►MOONSHYE
►CAFÉ INDUSTRIAL
►Pátek 6. října 2017
►Hudební klub STOUN
►Otevření klubu v 19:00 hodin
►Začátek koncertu v 20:00 hodin

LINE UP
20:00 Moonshye
21:00 Café Industrial
22:30 Downbelow

→Vstupné na místě 100,- Kč

___________________________________________
►Downbelow
Česká indie rocková kapela z Frýdku-Místku.
Kapela je pověstná svým multimediálním přesahem. Koncerty doprovází projekce a fiktivní příběhy na plátně, které mohou fanoušci spoluvytvářet prostřednictvím webu a facebooku kapely. Singl Running, který předcházel oficiálnímu vydání EP Other World, se stačil úspěšně etablovat v nezávislých radiích.
 
►Cefé Industrial
Ostravské trio Café Industrial levituje někde na pomezí folku, indie a jazzrocku. Snaží se nevnímat žánrové hranice. Hrají o světě, jak ho vidí. Světě, který neděsí, ale skýtá útočiště, pokud člověk chce. Tento obraz přenášejí skrze české texty. Rámem tohoto obrazu jsou těkavé bicí Viktora Dořičáka, žensky rafinovaná basa Kristýny Kubinové a mlhou se prokousávající kytara Františka Kuči.
 
►MoonShye
Písničkářka s kytarou. V jemných i naléhavých písních se projevuje rockové cítění - v jednoduchosti je síla! Sází na upřímnost - silné melodie vznikají současně s poetickými texty tady a teď, bez vykalkulovanosti a snahy "dopasovat" se do jakéhokoli trendu. Každá píseň vytváří jedinečnou atmosféru, stačí se zaposlouchat a nechat se unést...

 

 

Zpět na program

Program klubu stoun

SPOLUPRACUJEME

Spolupracujeme